Signe Westi | Certificeret Psykoterapeut og Familierådgiver

Den Bevidste Forældre

Jeg er stolt af at kunne præsentere min nyeste bog Den bevidste forælder

 

Det er en stor gave, at kunne stå med den i hånden efter alt det hårde arbejde jeg har lagt i – med blod, sved og tårer.

 

Du kan læse om Den bevidste forælder her men skulle jeg skrive et par enkelte ord må det være, efter egen erfaring, at vi i alt ræset kan glemme at være forælder. Det er intet at skamme sig over, vi har alle stået der, men hvordan er det lige man kommer ud igen? Hvordan gentænker man det at være mor og det at være far når hverdagen bliver så tung og hurtig? Det kan virke ganske banalt. Men når dagen er omme er det også det som fylder. Jeg tror vi kan tænke os et godt stykke hen af vejen.

 

Du kan læse om mine tanker bag skriveriet her

 

Tusind tak for al jeres støtte, og håber i vil nyde min bog, som jeg har nydt at skrive den <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top