Signe Westi | Certificeret Psykoterapeut og Familierådgiver

Lær mig at kende

Her finder du alt info om mig, min tilgang, mit sted og hvordan jeg kan hjælpe

Mit arbejde har i mange år været med til at hjælpe børn og unge med udfordringer, og jeg er lykkedes med at skabe en ny og bedre retning for mange gennem tiden.

Oprindeligt har jeg en baggrund som lærer og undervist i flere år, som gradvist udviklede sig til et arbejde med elevers trivsel.

I 2008 startede jeg på uddannelsen som psykoterapeut og familie-rådgiver, som jeg i dag har gjort til mit daglige virke.

Jeg er psykoterapeut, MPF, dvs. optaget i Dansk Psykoterapeut forening og jeg opfylder dennes kriterier for uddannelse og erfaring. Desuden er jeg underlagt dets gældende etiske regler.

For mere info se psykoterapeutforeningen

Se her min faglige profil:

  • Mange års erfaring indenfor det pædagogiske felt
  • Arbejde med AKT
  • Erfaring med coaching af unge (intern uddannelse af konsulentfirmaet ’Attractor’) .
  • Erfaring med svære samtaler med unge
  • Samtaler med børn
  • Mange års erfaring som underviser
  • Supervision
  • Erfaring med terapeutiske samtaler
  • Certificeret 4 årig familie og psykoterapeut fra S.I.F.

Om mig

Jeg er mor til 4 og I mit arbejde som lærer, familierådgiver, familie-psykoterapeut og coach, har jeg mødt mennesker med mange forskellige problemstillinger. Jeg har gjort mig den erfaring at, meget kan løses hvis der er skabt et trygt og tillidsfuldt rum i mødet med Jer forældre og jeres barn. Derfor er det vigtigt for mig, at møde jer lige præcis der hvor det kan være svært. Jeg har respekt for jeres situation, og for at processen passer til jeres tempo.

Jeg mener, at alle mennesker indeholder noget der ‘ligger mellem linjerne’, noget der måske ikke bliver fortalt højt, men som alligevel kan betyde meget for hvem vi er. Man siger tit at hver person er ‘mere end det der møder øjnene’ – min opgave er ofte at være med til at finde frem til disse skjulte ting, og hjælpe med at få sat ord på dem.

Særligt ved børn og unge, synes jeg dette er spændende. Det der ligger mellem linjerne ses specielt i situationer hvor børnene/de unge er sårbare og har det svært – dertil er det fantastisk at kunne være med til at finde en vej der peger fremad. Men for at kunne bevæge sig fremad skal man også turde være sårbar. Det tør man kun hvis man føler sig tryg.

Jeg bestræber mig på at skabe trygge omgivelser, hvor jeg kan være med til at skærme for dig eller dit barn, så du/de får de rigtige betingelser til at turde udvikle dig/sig.

Nysgerrig på, om jeg er den rette? Se hvad andre siger:

Signe lærte mig at sætte grænserne, jeg manglede

Jeg kontaktede Signe, da jeg havde brug for at forstå hvordan jeg kunne håndtere min frustration overfor min mor især. Jeg blev ved med at rende ind i de samme frustrerende situationer, hvor stemningen konstant var præget af en anspændthed og ofte endte med at jeg sad tilbage og blev vred og ked af det. I den proces, har Signe med sin lytten og spørgsmål, fået mig til at erkende og forstå hvordan jeg identificerer mine egne grænser og værdier. Hvornår de bliver overskredet, og hvordan jeg uden at skulle skabe en konflikt, være tydelig og samtidig til stede i min kommunikation. Jeg har forstået på et dybt plan, hvordan familiens uløste dramaer bliver givet videre i generationer, og at jeg selv må være den der sætter forden ned. Jeg er meget glad for at jeg valgte Signe, hun har støttet mig og flyttet mit perspektiv til at nu, hvor jeg nu tillader mig at være mig selv."

Kvinde
42 år

Signe gav mig redskaberne til at håndtere stress

Jeg henvendte mig til Signe, da jeg havde alvorlige stressymptomer, og var tæt på at blive sygemeldt med stress og havde oveni depressionslignende symptomer. Signe lavede et stressforløb med mig, hvor vi fik styr på tiltag der gjorde mine symptomer mindre, og jeg lærte at håndtere dem, så jeg fremover vil kunne nå at tage mine symptomer alvorlige og nå at tage dem i opløbet. Jeg har lært mange ting om mig selv og fået en masse redskaber med, der er med til at jeg er meget mere bevidst om min krops måde at give mig signaler på, når jeg nærmer mig min grænse. Jeg har ligeledes lært meget om mig selv, som virkelig har været en øjenåbner for mig selv. jeg har lært mig selv at kende igen. Jeg er meget taknemmelig for at have haft Signe under hele forløbet, og hun er med til at jeg i dag kan jeg kalde mig stressfri!

Kvinde
46 år

Jeg har fået en anden måde at tackle og mestre de svære følelser, så jeg kan slippe dem

Det tog mig lang tid at indse at jeg havde brug for en at snakke med og få vendt nogle af de ting, der blev ved med at vende tilbage, som jeg brugte lang tid på at være ked af det i. Det er ikke nemt at skulle finde en at dele de ting med som er meget sårbare, derfor var det med mange sommerfugle i maven, jeg tog op til Signe. Men jeg blev efter kort tid meget bekræftet og afslappet! Signe har forstået at få mig til at se og forstå de mekanismer der går i gang i mig, som blev ved med at gentage sig. Jeg har fået et nyt perspektiv, og en anden måde at tackle og mestre de svære følelser, så jeg kan slippe dem. Mit forløb hos Signe har været ude over alle forventninger, og jeg kan stærkt anbefale Signe.

Mand
61 år
Scroll to Top