Signe Westi | Certificeret Psykoterapeut og Familierådgiver

OBS kontaktformularen virker desværre ikke pt, så mig send mig meget gerne en mail direkte på:

signe.westi@gmail.com

så svarer jeg med det samme.

Her er min adresse:

Signe Westi

Algade 28, 2.tv.

4000 Roskilde

Telefon 29 89 14 25

signe.westi@gmail.com

www.SigneWesti.dk

Nysgerrig på, om jeg er den rette? Se hvad andre siger:

Signe lærte mig at sætte grænserne, jeg manglede

Jeg kontaktede Signe, da jeg havde brug for at forstå hvordan jeg kunne håndtere min frustration overfor min mor især. Jeg blev ved med at rende ind i de samme frustrerende situationer, hvor stemningen konstant var præget af en anspændthed og ofte endte med at jeg sad tilbage og blev vred og ked af det. I den proces, har Signe med sin lytten og spørgsmål, fået mig til at erkende og forstå hvordan jeg identificerer mine egne grænser og værdier. Hvornår de bliver overskredet, og hvordan jeg uden at skulle skabe en konflikt, være tydelig og samtidig til stede i min kommunikation. Jeg har forstået på et dybt plan, hvordan familiens uløste dramaer bliver givet videre i generationer, og at jeg selv må være den der sætter forden ned. Jeg er meget glad for at jeg valgte Signe, hun har støttet mig og flyttet mit perspektiv til at nu, hvor jeg nu tillader mig at være mig selv."

Kvinde
42 år

Signe gav mig redskaberne til at håndtere stress

Jeg henvendte mig til Signe, da jeg havde alvorlige stressymptomer, og var tæt på at blive sygemeldt med stress og havde oveni depressionslignende symptomer. Signe lavede et stressforløb med mig, hvor vi fik styr på tiltag der gjorde mine symptomer mindre, og jeg lærte at håndtere dem, så jeg fremover vil kunne nå at tage mine symptomer alvorlige og nå at tage dem i opløbet. Jeg har lært mange ting om mig selv og fået en masse redskaber med, der er med til at jeg er meget mere bevidst om min krops måde at give mig signaler på, når jeg nærmer mig min grænse. Jeg har ligeledes lært meget om mig selv, som virkelig har været en øjenåbner for mig selv. jeg har lært mig selv at kende igen. Jeg er meget taknemmelig for at have haft Signe under hele forløbet, og hun er med til at jeg i dag kan jeg kalde mig stressfri!

Kvinde
46 år

Jeg har fået en anden måde at tackle og mestre de svære følelser, så jeg kan slippe dem

Det tog mig lang tid at indse at jeg havde brug for en at snakke med og få vendt nogle af de ting, der blev ved med at vende tilbage, som jeg brugte lang tid på at være ked af det i. Det er ikke nemt at skulle finde en at dele de ting med som er meget sårbare, derfor var det med mange sommerfugle i maven, jeg tog op til Signe. Men jeg blev efter kort tid meget bekræftet og afslappet! Signe har forstået at få mig til at se og forstå de mekanismer der går i gang i mig, som blev ved med at gentage sig. Jeg har fået et nyt perspektiv, og en anden måde at tackle og mestre de svære følelser, så jeg kan slippe dem. Mit forløb hos Signe har været ude over alle forventninger, og jeg kan stærkt anbefale Signe.

Mand
61 år
Scroll to Top