Signe Westi | Certificeret Psykoterapeut og Familierådgiver

Kan du ikke nå dit barn?

Giv dit barn / den unge værktøjerne til at sætte ord på deres følelser og oplevelser.

Med børn / unge har jeg udviklende samtaler, som har til formål at understøtte barnet / den unges bevidsthed og selvforståelse. Det handler om at udruste dem og understøtte udviklingen og berigelsen af deres indre følelsesliv. For nogle børn og unge er det ikke en ligefrem proces at oversætte virvaret indeni til noget forståeligt for os voksne – og det er et problem!

Det er afgørende for børn og unge, at de får mulighed for at få sat ord på deres eget liv, og at de føler sig forstået og hørt. Jeg oplever, at alle børn meget gerne vil snakke om deres erfaringer.

Som regel vil vi som forældre prøve at vejlede og hjælpe vores børn. Men der opstår også let situationer hvor vi, trods vores kærlighed, omsorg og forsøg på at hjælpe, ikke kan nå dem. Det kan give en følelse af afmagt, som er en forfærdelig følelse at have. Jeg har rigtig gode erfaringer med at have udviklende og nære samtaler med børn, som er med til at skabe en større indre ro, en større bevidsthed og alternativer til svære situationer for barnet eller den unge.

Signe har været med til at vi i vores familie nu har sænket vores forventninger til os selv som forældre, og det har været en direkte årsag til at vores dreng nu ikke reagerer så vredt og vi alle kan hygge os sammen på en helt ny måde ... Det er det HELE værd. Signe leverer, og hun har betydet at vi har fået lysten og glæden tilbage til at være sammen som familie.

- Udtalelse fra en familie, jeg har hjulpet

Samtaler til børn

Jeg har specialiseret mig i børn, som udviser disse tegn:

Så hvis du kan kende dit barn i det, så læs videre her:

Mange børn oplever en hverdag, hvor de har mistet glæden ved at skulle i skole, gå til fritidsaktiviteter, det med venner eller manglen på samme.

Jeg giver dit barn muligheden for at kunne iagttage sig selv, og på den måde bedre kunne forstå sig selv, deres følelser og deres reaktioner på dem.

Jeg tilbyder udviklende og nærende samtaler med børn, som er med til at skabe en større indre ro. En større bevidsthed og alternativer og konkrete værktøjer til at håndtere svære situationer.

Jeg har en lang erfaring i at have samtaler med børn, og med min baggrund og erfaring som lærer, akt, konsulent og Psykoterapeut, er jeg klar til at kunne give jeres barn den bedst mulige støtte.

Samtaler til Unge

Det er svært for mange unge i dag at navigere i deres liv. Der er så mange parametre, hvor man skal være en succes, hver gang og hele tiden. Du skal se godt ud, have de rigtige venner, være dygtig – og helst dygtigere end alle de andre. Mange unger oplever deres liv som en stor konkurrence.

Når tingene sætter sig fast, kan det give sig til udtryk i tomhed, selvhad, angstsymptomer, cutting, spiseforstyrrelser, en helt grundlæggende ked-af-det’hed, måske en følelse af at være forkert. 

Vores samtaler kan handle om alt lige fra eksamensangst, stressbelastning, spiseforstyrrelser, forældrekonflikter, følelsen af at høre til, at kunne se meningen i livet til kærlighed og seksualitet.

Jeg vil hjælpe dig med og støtte dig i at få fat den styrke, den kerne i dig, som jeg ved du har. Du får muligheden for at flytte dit perspektiv, så du får øje på de skjulte ressourcer i dig selv.

Nysgerrig på, om jeg er den rette? Se hvad andre siger:

Signe lærte mig at sætte grænserne, jeg manglede

Jeg kontaktede Signe, da jeg havde brug for at forstå hvordan jeg kunne håndtere min frustration overfor min mor især. Jeg blev ved med at rende ind i de samme frustrerende situationer, hvor stemningen konstant var præget af en anspændthed og ofte endte med at jeg sad tilbage og blev vred og ked af det. I den proces, har Signe med sin lytten og spørgsmål, fået mig til at erkende og forstå hvordan jeg identificerer mine egne grænser og værdier. Hvornår de bliver overskredet, og hvordan jeg uden at skulle skabe en konflikt, være tydelig og samtidig til stede i min kommunikation. Jeg har forstået på et dybt plan, hvordan familiens uløste dramaer bliver givet videre i generationer, og at jeg selv må være den der sætter forden ned. Jeg er meget glad for at jeg valgte Signe, hun har støttet mig og flyttet mit perspektiv til at nu, hvor jeg nu tillader mig at være mig selv."

Kvinde
42 år

Signe gav mig redskaberne til at håndtere stress

Jeg henvendte mig til Signe, da jeg havde alvorlige stressymptomer, og var tæt på at blive sygemeldt med stress og havde oveni depressionslignende symptomer. Signe lavede et stressforløb med mig, hvor vi fik styr på tiltag der gjorde mine symptomer mindre, og jeg lærte at håndtere dem, så jeg fremover vil kunne nå at tage mine symptomer alvorlige og nå at tage dem i opløbet. Jeg har lært mange ting om mig selv og fået en masse redskaber med, der er med til at jeg er meget mere bevidst om min krops måde at give mig signaler på, når jeg nærmer mig min grænse. Jeg har ligeledes lært meget om mig selv, som virkelig har været en øjenåbner for mig selv. jeg har lært mig selv at kende igen. Jeg er meget taknemmelig for at have haft Signe under hele forløbet, og hun er med til at jeg i dag kan jeg kalde mig stressfri!

Kvinde
46 år

Jeg har fået en anden måde at tackle og mestre de svære følelser, så jeg kan slippe dem

Det tog mig lang tid at indse at jeg havde brug for en at snakke med og få vendt nogle af de ting, der blev ved med at vende tilbage, som jeg brugte lang tid på at være ked af det i. Det er ikke nemt at skulle finde en at dele de ting med som er meget sårbare, derfor var det med mange sommerfugle i maven, jeg tog op til Signe. Men jeg blev efter kort tid meget bekræftet og afslappet! Signe har forstået at få mig til at se og forstå de mekanismer der går i gang i mig, som blev ved med at gentage sig. Jeg har fået et nyt perspektiv, og en anden måde at tackle og mestre de svære følelser, så jeg kan slippe dem. Mit forløb hos Signe har været ude over alle forventninger, og jeg kan stærkt anbefale Signe.

Mand
61 år
Scroll to Top