OM SIGNE WESTI

Jeg har i mange år arbejdet med at hjælpe børn og unge, der har det svært, og jeg er lykkedes med at skabe en ny og bedre retning for rigtigt mange gennem tiden. Jeg har oprindeligt en baggrund som lærer, og har undervist i mange år, men begyndte gradvist at arbejde mere og mere med trivsel for elever.
Jeg startede derfor i 2008 på en uddannelse som psykoterapeut og familie-rådgiver, og  arbejder nu kun med dette.

Jeg er psykoterapeut MPF, hvilket betyder, at jeg er optaget i Dansk Psykoterapeut forening og opfylder deres kriterier for uddannelse og erfaring. Desuden er jeg underlagt deres etiske regler. For mere info se psykoterapeutforeningen).

 

Fagligt:

  • Mange års erfaring indenfor det pædagogiske felt
  • Arbejde med AKT
  • Erfaring med coaching af unge (intern uddannelse af konsulentfirmaet ’Attractor’) .
  • Erfaring med svære samtaler med unge
  • Samtaler med børn
  • Mange års erfaring som underviser
  • Supervision
  • Erfaring med terapeutiske samtaler
  • Certificeret 4 årig familie og psykoterapeut fra S.I.F.

Personligt:

Jeg er mor til 4 og I mit arbejde som lærer, familierådgiver, familie-psykoterapeut og coach, har jeg mødt mennesker med mange forskellige problemstillinger. Jeg har gjort mig den erfaring at, meget kan løses hvis der er skabt et trygt og tillidsfuldt rum i mødet med Jer forældre og jeres barn. Derfor er det vigtigt for mig, at møde jer lige præcis der hvor det kan være svært. Jeg har respekt for jeres situation, og for at processen passer til jeres tempo.

I menuen kan du fordybe dig mere i det emne eller den hjælp i ovenstående ydelser/tilbud, som du søger.

Du er også velkommen til at kontakte mig på tlf. 29 89 14 25 eller på mail signe.westi@gmail.com

 

OM DET LILLE SYMBOL I MIT LOGO

det_lille_gule_symbol

Jeg har valgt at indarbejde det græske tegn ‘Xi’ i mit logo. Det er der flere årsager til.
Den første er at ALLE mennesker indeholder noget der ‘ligger mellem linjerne‘, noget der måske ikke bliver fortalt højt, men som alligevel kan betyde meget for hvem vi er. Man siger tit at hver person er ‘mere end det der møder øjnene’ – min opgave er ofte at være med til at finde frem til disse skjulte ting, og hjælpe med at få sat ord på dem.

Derudover kan jeg rigtig godt lide at arbejde med børn og unge, specielt i situationer hvor der er sårbare og har det svært, og jeg kan være med til at finde en vej der peger fremad. Men for at kunne bevæge sig fremad skal man også turde være sårbar. Det tør man kun hvis man føler sig tryg, og jeg synes at det græske tegn rent visuelt viser hvordan de klienter jeg arbejder med kan står for sig selv, men i trygge omgivelser, hvor der er nogen der er med til at skærme for dem, så de får de rigtige betingelser til at turde udvikle sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *